Компанія «Елсітон» — новий партнер ФК «Металург»

xfb6hzcpjes11

Запорізький «Металург»  підписав угоду з новим спонсором  — компанією «Елсітон», яка займається розробкой та виробництвом електроного обладнання, телекомунікаційних систем, створенням програмного забезпечення.

Згідно договору о співпраці на рукавах ігрових футболок металургівців тепер з`явиться логотип продукту «Елсітона» —  торгової марки «Глобус».  СКТ “Глобус” — це відома національна система моніторингу транспорту, та  контроля палива, що використовує технологіїї GPS/GPRS/WEB.

Компанія  “Елсітон” (Запоріжжя)  звернулася до ФК «Металлургу» з пропозицією укласти рекламний контракт на початку жовтня цього року.  Рішення о співпраці з металургівцями  президент «Елсітона» Олег Олексієнко пояснив бажанням підтримати у складні часи дух запорізького футболу.

“Перший раз я прийшов на стадіон та побачив гру клуба  в далекому 1977 році, з  тієї пори частина моєї душі  належить «Металургу». Вважаю, що справжній вболівальник повинен бути з клубом не тільки під  час  перемог, але й під час  невдач. Для нас велика честь бачити логотип нашої продукції  на футболці  улюбленого та уславленого клубу. Сподівємось підтримати дух запорізького футболу у складні часи. Ми віримо в наш «Металург» та в запорізький футбол!!!”, — зізнався Олег Олексієнко.

ФК «Металург» щиро вітає свого нового партнера і своїх нових друзів. Особливо приємно, що руку допомогу в складні часи клубу надає саме запорізька компанія. Дякуємо, «Елсітон»!

 

 

 

 

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Gravatar
Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s