«Євроінс Україна» — генеральний спонсор ФК «Металург Запоріжжя»

IMG_2811

ФК «Металург Запоріжжя»  підписав угоду з новим партнером  — страховою компанією «Євроінс Україна». Компанія, котра вже 25 років працює на страховому ринку України, буде підтримувати  запорізький футбольний клуб у статусі генерального спонсора.

Перші результати співпраці «Євроінс Україна» та «Металурга»  вболівальники  зможуть побачити вже найближчим часом.  Завдяки підтримці генерального спонсора металургівці повертаються на головну спортивну арену Запорізької області. Матч чемпіонату Другої ліги проти ФК «Нікополь», який відбудеться у суботу, 20 травня, «Металург зіграє на стадіоні «Славутич-Арена». Початок гри – у 17:00. Нагадаємо, що на цій арені запоріжці  не грали з вересня минулого року – через високу плату за  її аренду.

Зазначимо, що згідно договору о співпраці на ігрових футболках металургівців тепер з`являться логотипи «Євроінс Україна».

ФК «Металург Запоріжжя» щиро вітає свого нового партнера і своїх нових друзів.  Дякуємо, «Євроінс Україна»!

18452323_1368881379861397_1615026249_o

«Євроінс Україна» працює на українському страховому ринку вже 25 років.

Регіональна мережа складає 72 філіали по Україні.

Лише за березень 2017 р., ріст кількості укладених договорів склав 40%.

Історія компанії:

ПАТ «СК «Євроінс Україна» почала працювати на українському страховому ринку з 1992 року під назвою СК «Алькона».

ЄВРОІНС ІНШУРИНС ГРУП АД є основним власником компанії з 12.08.2016р.

Висока кваліфікація співробітників та наявність розгалуженої регіональної мережі дозволяє Компанії працювати на всій території України, забезпечувати швидке та якісне обслуговування клієнтів, незалежно від місця придбання поліса страхування. ПАТ «СК «Євроінс Україна» має всі необхідні умови для вичерпного виконання договірних зобов’язань, для здійснення контролю всього процесу взаємодії Компанії та клієнта. Крім того, в розпорядженні наших співробітників — багаторічний досвід діяльності на європейському страховому ринку компаній, що входять до складу ЄВРОІНС ІНШУРИНС ГРУП АД.

ЄВРОІНС ІНШУРИНС ГРУП АД є однією з найбільших незалежних страхових груп, що діють в країнах центральної та східної, а також південно-східної Європи. Компанія орієнтована на надання повного спектру страхових послуг в області non-life страхування та страхування життя. ЄВРОІНС ІНШУРИНС ГРУП АД, з головним офісом в Софії, працює в семи європейських країнах, володіє більш ніж 7% ринку в Болгарії, Румунії та Македонії, а в 2014 році розпочала діяльність в Греції. Група має понад 2 мільйони клієнтів, 1400 співробітників, а її річний дохід складає понад 250 мільйонів євро.

ЄВРОІНС ІНШУРИНС ГРУП АД є дочірньою компанією ЄВРОХОЛД БОЛГАРІЯ АД — провідної болгарської компанії, що котується на Болгарській фондовій біржі в Софії та Варшавській фондовій біржі. ЄВРОХОЛД БОЛГАРІЯ АД працює в країнах центральної та східної, а також південно-східної Європи.

Стратегія «Євроінс Україна» передбачає діяльність в усіх секторах українського страхового ринку за винятком страхування життя.

Контактна інформація:

 69001, Запорізька обл., м. Запоріжжя, Вознесенівський район, бульвар Шевченко, 18, приміщення 2           

Графік роботи: пн–чт 9.00-18.00 пер. 13.00-13.50 пт 9.00-17.00 пер. 13.00-13.40 сб, нд – вихідний

 тел. 050 444 23 37 (Шинкаренко Артем Володимирович)

Реклама

One comment

  1. Спасибо! Может хоть теперь наш любимый многострадальный «Металл» наконец то из задницы вылезет …

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Gravatar
Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s